Kurz – Začátečníci

Termín: 6. – 7. dubna 2024

Na tomto kurzu se věnujeme úplným základům stříhání. Pokud přemýšlíte nad tím, stát se holičem, je tento kurz ideální pro vás. Kurz je dvoudenní. Na kurzu probereme kompletní teorii a praxi stříhání vlasů.

2 dny teorie a praxe

  1. Základy a práce s klienty
    Většina lidí si myslí, že stříhání není žádná věda. Bohužel nebo bohudík, opak je pravdou. Proto v začátcích probereme jak správně pracovat s nástroji, abychom se později vyvarovali zbytečným chybám. Další neodmyslitelnou součástí tohohle řemesla je práce s klienty. Správně si umět rozvrhnout diář, přistupovat k lidem tak, aby se zpátky vraceli.
  2. Vrstvení vlasů a práce s nůžkami
    Hodně holičů má za to, že naše práce je hlavně o práci se strojkem. Vyvedu vás z omylu. Celé stříhání vlasů stojí na tvarech a na tom, jak je správně použít. Proto začínáme s prací nůžkami, abychom se vyvarovali zbytečným chybám a naučili se úplné základy. Právě o tom je vrstvení. Vrstvení se začneme učit na stříhacích pannách.
  3. Gradace vlasů
    Proč zrovna gradace vlasů? Protože gradování patří neodmyslitelně k základům stříhání nůžkami pro klasické účesy.
  4. Práce se strojkem a varianty fadu
    Moderní účesy se neobejdou bez práce se strojkem. Proto se naučíme několik postupů fadování a naučíme se varianty, jakých lze docílit při stříhání strojkem.

V ceně kurzu je prezentace, kterou dostane vytisknutou jako učebnici. Jedna cvičná hlava pro trénink dlouhých vlasů. Následně jeden živý model, kterého ostříháte. Certifikát o absolvování kurzů. Celým kurzem vás provedou dva lektoří.

Cena 14 900,- Kč (kapacita kurzu je 6 osob)

Lektoři: Thomas Niesner (@thomasniesner), Lukáš Dytko (@lukasdytko)

Minimální počet účastníků pro otevření kurzů jsou 2 účastníci. Pořadatel si vyhrazuje právo pro změnu termínů.

Postup pro registraci:
1) vyplňte registrační formulář níže
2) vyčkejte na potvrzující email s přiloženou fakturou
3) uhraďte fakturu a vyčkejte na potvrzující email s informacemi
4) registrace je závazná

Registrace

    * povinné položky